Comunicat del Consell de l’Advocacia Catalana sobre les condemnes a mort a l’Iran

El Consell de l’Advocacia Catalana, davant les recents sentències a mort a l’Iran, la darrera al futbolista Amir Nasr-Azadani per defensar els drets de les dones, expressa la seva més rotunda condemna contra qualsevol resolució judicial contrària i irrespectuosa amb els drets humans, que avalen el dret a la vida, el dret a la protesta i, en definitiva, el dret a la llibertat.

Exigim que es respectin els drets humans i que es posi fi a les condemnes a mort a l’Iran, per la qual cosa sol·licitem a les institucions internacionals que actuïn amb rotunditat davant de qualsevol vulneració dels drets humans. La vida és un dret inqüestionable.

Barcelona, 18 de desembre de 2022

Related Articles

Back to top button