Vídeo i materials del WbinCICAC: Discriminació laboral per causa de discapacitat

 

Davant la discriminació laboral per causa de discapacitat aquest webinar proposa abordar en primer lloc la definició de discapacitat i discriminació partint de la situació prèvia, així com exposar la normativa interna i internacional que empara el dret a la no discriminació i la jurisprudència específica. També s’abordarà la temàtica des d’una vesant més casuística i les eines de protecció existents davant la discriminació.



La presentació anirà a càrrec de l’Excm. Sr. Joan Ramon Puig Pellicer, president del Consell de l’Advocacia Catalana i degà de l’Il·lustre Col·legi de l’Advocacia de Figueres-Alt Empordà.

La  moderació anirà a càrrec de l’Excma. Sra. Eva Ribó, consellera d’aquest Consell de l’Advocacia Catalana i degana de l l’Il·lustre Col·legi d’Advocats de Sant Feliu de Llobregat.

Les  intervencions aniran a càrrec de:

  • Sr. Xavier González de Rivera, Magistrat delegat del TSJC per temes de discapacitat
  • Sr. Ivan Armenteros,  Advocat especialista en Dret Laboral

Data: 18 de novembre de 2022

 

material Xavier González de Rivera material Ivan Armenteros

 

Us comuniquem que tant els ponents com l’organitzador de qualsevol sessió formativa que es realitzi mitjançant plataforma digital, prohibeixen expressament l’enregistrament audiovisual i posterior difusió i exhibició de la seva imatge en qualsevol suport, ja sigui material o electrònic, així com per a la producció, edició i/o emissió o difusió, mitjançant  reproducció, íntegra o parcial d’aquesta conferència. Aquesta prohibició es fa extensible a qualsevol document que sigui annexat a la sessió, amb independència del seu format i suport, com ara fotografies, diapositives, imatges incloses en vídeo, presentacions Power Point o qualsevol altre mitjà d’exhibició o difusió pública sense restricció

 

Related Articles

Back to top button