Vídeo i Material WbinCICAC: Anàlisi de les novetats introduïdes per la LO 10/2022 de 6 de setembre de garantia integral de la llibertat sexual

Ens plau informar-vos que el Consell de l’Advocacia Catalana ha organitzat un nou WbinCICAC, el qual porta per títol: Anàlisi de les novetats introduïdes per la LO 10/2022 de 6 de setembre de garantia integral de la llibertat sexual que se celebrarà el dimarts 18 d’octubre de 2022 a partir de les 18 hores, en format en línia mitjançant la plataforma digital “ZOOM”.La llei Orgànica 10/2022 de 6 de setembre de garantia integral de la llibertat sexual té com a objecte la garantia i la protecció integral del dret a la llibertat sexual i l’eradicació de totes les violències sexuals. Després de la ratificació per part d’Espanya del Conveni d’Istanbul, aquesta llei suposa l’actuació de l’Estat contra tot tipus de violència contra les dones entre les que es troben les violències sexuals.

Aquesta llei que entra en vigor el 7 d’octubre 2022 estableix en les seves disposicions finals  la modificació de tota una sèrie de lleis entre les quals trobem la Llei d’Enjudiciament Criminal, el Codi Penal, l’Estatut de la víctima del delicte, la llei reguladora de la responsabilitat penal dels menors o l’Estatut dels treballadors, entre d’altres.

L’objectiu d’aquest webinar és analitzar les modificacions que la Llei implica en la normativa i pràctica existent en els diferents àmbits.

La presentació anirà a càrrec de l’Excm. Sr. Joan Ramon Puig Pellicer, president del Consell de l’Advocacia Catalana i degà de l’Il·lustre Col·legi de l’Advocacia de Figueres-Alt Empordà i de l’Excma. Sra. Encarna Orduna vicedegana i presidenta de la comissió d’Igualtat d’aquest Consell de l’Advocacia Catalana.

La  moderació anirà a càrrec de l’Il.lma Sra. Vanessa Fraile, membre de la Junta de Govern de l’Il·lustre Col·legi d’Advocats de Terrassa i presidenta de la comissió d’Igualtat i Violència Masclista de l’CATER.

Les  intervencions aniran a càrrec de:

  • Sra. Mireia Montesinos, advocada laboralista del col·lectiu AIDE
  • Sra. Marina Roig, advocada penalista

Data: 18 d’octubre de 2022 de 2022

Hora: 18 hores

Preu: Gratuït


 

material marina roig material mireia montesinos

 

Us comuniquem que tant els ponents com l’organitzador de qualsevol sessió formativa que es realitzi mitjançant plataforma digital, prohibeixen expressament l’enregistrament audiovisual i posterior difusió i exhibició de la seva imatge en qualsevol suport, ja sigui material o electrònic, així com per a la producció, edició i/o emissió o difusió, mitjançant  reproducció, íntegra o parcial d’aquesta conferència. Aquesta prohibició es fa extensible a qualsevol document que sigui annexat a la sessió, amb independència del seu format i suport, com ara fotografies, diapositives, imatges incloses en vídeo, presentacions Power Point o qualsevol altre mitjà d’exhibició o difusió pública sense restricció

 

Related Articles

Back to top button