Seminaris presencials CIVILAW sobre instruments de la UE en Dret de família

Al setembre de 2022 s’han reprès els seminaris formatius presencials sobre  instruments legals relatius al dret de família després de la COVID. Advocades i advocats catalans han tingut la oportunitat d’assistir a les formacions en diferents països de la UE i ens comparteixen les seves impressions:

“He tingut la sort d´assistir- hi a aquesta sessió a Atenes organitzada per la ELF, el nostre CICAC i amb el suport de la UE.

Una gran trobada amb altres col·legues també especialitzats en dret matrimonial i família, a on de manera intensiva hem compartit coneixements d´altres marc jurídics a la seu del Col·legi  d’Advocats d´Atenes.

S´ha exposat magníficament a la darrera sessió el marc de família a Grècia, en una segona ponència el dret a Romania en relació a convenis Europeus, o  també altres novetats legislatives ja en vigor de la mà d´algun ex jutge.

Encoratjo a totes i tots els companys a participar en aquestes sessions doncs el dret internacional, i Europeu, de fet dret intern, és de necessària coneixença… inclòs per als jutges.”

 

Abel Molina Iniesta, col·legiat a l’ ICA Terrassa

Related Articles

Back to top button