Seminaris presencials TRADATA sobre la legislació europea relativa a la protecció de dades

 

Al setembre de 2022 s’han reprès els seminaris formatius presencials sobre a legislació relativa a la protecció de dades (Regulació EU 2016/679 i la Directiva EU 2016/680) després de la COVID.  Advocades i advocats catalans han tingut la oportunitat d’assistir a les formacions en diferents països de la UE i ens comparteixen les seves impressions:


Gràcies al CICAC, vaig tenir la oportunitat i la sort de participar en un seminari molt interessant en Dret de Protecció de Dades a nivell europeu, focalitzat amb la normativa del Reglament General de Protecció de Dades, a la seu del Col·legi d’Advocats de París, a l’Ordre des avocats de barreau de Paris.

El tracte dels oradors i la European Lawyers Foundation del Tradata2 va ser excepcional”

Laia Alabern Capdevila, col.legiada a l’ICA Manresa


El passat 29 de setembre vaig tenir l’oportunitat d’assistir al seminari TRADATA2 en matèria de Protecció de Dades, que es va celebrar al Consiglio Nazionale Forenze a Roma. És un projecte molt interessant que et dona l’oportunitat d’aprendre i obtenir una visió més àmplia sobre aquesta matèria, així com intercanviar opinions i perspectives dels ponents i altres assistents procedents dels diferents Estats Membres de la Unió Europea participants en el projecte. Tanmateix, permet establir relacions de col·laboració amb els altres participants

Laura Pastor Mora, col·legiada  a l’ICA Granollers-Vallès Oriental

Back to top button