8 de juliol: IX Jornada de Llengua i Societat als Territoris de Parla Catalana

La IX Jornada de Llengua i Societat als Territoris de Parla Catalana “Propostes per al Pacte Nacional per la Llengua: la veu dels professionals” tindrà lloc divendres 8 de juliol al campus de Poblenou de la Universitat Pompeu Fabra de Barcelona. L’acte està organitzat per la Secretaria de Política Lingüística i té un doble objectiu relacionat amb el Pacte Nacional per la Llengua. D’una banda, treballar els aspectes relacionats amb la comunitat lingüística, amb les institucions i les entitats de tots els territoris dels països de parla catalana i, de l’altra, recollir el bagatge tècnic, en forma de propostes, dels professionals que treballen a l’entorn de la política lingüística. A la Jornada també es farà un homenatge a Miquel Strubell Trueta.

 

 

Related Articles

Back to top button