El nou degà del Col·legi de l’Advocacia de Barcelona, Jesús Sánchez, pren possessió com a conseller del Consell de l’Advocacia Catalana

El nou degà del Col·legi de l’Advocacia de Barcelona, Jesús Sánchez, ha pres possessió avui com a nou conseller del Consell de l’Advocacia Catalana. Sánchez relleva en el càrrec a la degana sortint, Mª Eugènia Gay, que ha format part durant els darrers cinc anys del Consell representatiu dels catorze Col·legis d’Advocats de Catalunya, institució que també ha presidit.

Jesús Sánchez és el nou degà del Col·legi de l’Advocacia de Barcelona (ICAB) des del passat 18 de gener en substitució de l’ex degana Mª Eugènia Gay, que va renunciar al seu càrrec per incorporar-se com a delegada del Govern espanyol a Catalunya.

El nou degà de l’ICAB ha pres possessió com a conseller en el decurs del plenari celebrat avui pels degans i deganes dels catorze Col·legis d’Advocats catalans a la seu de la institució, Barcelona, durant el qual el president, Joan Ramon Puig, li ha imposat la Medalla del Consell de l’Advocacia Catalana.

Nascut a Barcelona l’any 1956, Sánchez es va llicenciar en Dret per la Universitat de Barcelona l’any 1982. Especialitzat en Dret civil, financer, de consum i Dret comunitari de consum, exerceix com advocat amb despatx propi a Barcelona. Ha estat professor de l’Escola de Pràctica Jurídica i de diversos màsters de Dret Processal de l’ICAB, així com docent de cursos de litigació i del màster d’accés a l’advocacia de la Universitat Abad Oliva i de la Universitat Oberta de Catalunya. Ha participat com a ponent en conferències organitzades arreu del territori pels diferents Col·legis d’Advocats i també ha publicat monografies sobre temes jurídics i diversos articles en revistes especialitzades, a més col·laborar en diferents obres col·lectives.

Des d’aquest dilluns el nou degà de Barcelona és també conseller del Consell de l’Advocacia Catalana, l’òrgan representatiu dels Il·lustres Col·legis d’Advocats de Catalunya, que té adherits els de les Illes Balears, Perpinyà i Andorra, i que aplega més de 40.000 col·legiats.

Barcelona, 31 de gener de 2022

Related Articles

Back to top button