Últimes places en els cursos de català gratuïts per a advocats

El CICAC, en col·laboració amb els departaments de Cultura i Justícia de la Generalitat de Catalunya, ofereix cursos de llengua catalana gratuïts per a advocats, de conformitat amb el Conveni marc de col·laboració que tenen signat per fomentar el coneixement i l’ús del català.

Nivells de llengua catalana

  • curs de nivell B (B2)
  • curs de nivell C (C1)
  • curs de llenguatge jurídic

Durada dels cursos

El seguiment dels cursos comporta una dedicació total de temps equivalent a 80 hores lectives (60 hores en el curs de llenguatge jurídic).

Modalitat

Els cursos són en línia. Cada persona inscrita a un curs té assignat un tutor (un tècnic lingüístic del Departament de Justícia) que indica cada setmana la unitat que cal treballar, els exercicis que cal fer i el ritme d’estudi més adequat a cada cas. A part del seguiment setmanal per part del tutor, les persones inscrites al curs podran accedir també a una tutoria presencial una vegada al mes per treballar les unitats que s’han estudiat fins aquell moment i resoldre dubtes. L’assistència a aquestes sessions és voluntària.

Com inscriure’s?

El període d’inscripció s’acaba el 3 de desembre o quan s’hagin exhaurit les places. Per sol·licitar la inscripció cal emplenar el formulari següent:

Les persones que vulguin inscriure’s al Curs de llenguatge jurídic català, a més d’emplenar el formulari, han d’enviar a serveilinguistic@cicac.cat una còpia del certificat oficial de nivell C1 de la Secretaria de Política Lingüística, o equivalent.

Més informació sobre els cursos.

Related Articles

Back to top button