Comença el III Concurs de Microrelats en Català del Col·legi de l’Advocacia de Sabadell

La Comissió de Llengua del Col·legi de l’Advocacia de Sabadell organitza per al 2022 la 3a edició del Concurs de Microrelats de l’ICASBD, que tan bona acollida ha tingut en les dues convocatòries precedents de 2018 i 2021.

El concurs té com a finalitat prioritària fomentar l’ús del català i està obert a qualsevol ciutadà que vulgui presentar un relat breu (de 150 paraules) sobre advocats o la professió de l’advocacia. El text ha de contenir obligatòriament les paraules: dilacions, androna, fiscal, missatge i horitzontal.

La data límit per presentar les obres és el 31 de gener i el guanyador obté un premi de 300 euros.

Més informació sobre les bases del concurs

 

Related Articles

Back to top button