L’Advocacia davant dels reptes que plantegen els canvis socials actuals, a anàlisi i debat al V Congrés de l’Advocacia Catalana, que tindrà lloc a Girona els dies 4 i 5 de novembre

 • El Consell de l’Advocacia Catalana ha organitzat un congrés els dies 4 i 5 de novembre de 2021 en què es tractaran temes relacionats amb l’actualitat del sector jurídic.
 • La inauguració, que tindrà lloc dijous 4 de novembre, anirà a càrrec de la presidenta del Consell, M. Eugènia Gay Rosell, juntament amb diferents autoritats institucionals de l’àmbit jurídic.
 • Aquest Congrés se celebrarà de forma presencial, però també serà possible assistir-hi i participar-hi en línia.

  >El Consell de l’Advocacia Catalana ha organitzat el V Congrés de l’Advocacia Catalana, que tindrà lloc els dies 4 i 5 de novembre de 2021 a l’Auditori de la ciutat de Girona, en el qual s’analitzaran i debatran diferents temes relacionats amb la professió que preocupen al sector. Es farà especial incidència en el dret de l’habitatge, el dret de defensa, les modificacions del procés penal, l’impacte de la tecnologia en l’ordenament jurídic i altres projectes corporatius per a la consecució d’una justícia que doni resposta a la ciutadania. Les aportacions de totes les persones que participaran al Congrés seran degudament documentades amb la finalitat d’extreure conclusions sobre les accions conjuntes que l’advocacia institucional catalana plantejarà davant les administracions corresponents.La inauguració del Congrés tindrà lloc a les 10 h del dijous 4 de novembre d’enguany, i anirà a càrrec de la presidenta del Consell i degana del Col·legi de l’Advocacia de Barcelona, M. Eugènia Gay Rosell, juntament amb diferents autoritats institucionals de l’àmbit jurídic. Amb l’acte inaugural es donarà el tret de sortida per debatre sobre els reptes que ha d’afrontar l’advocacia del segle XXI. Seguidament, es donarà pas a les diferents conferències sobre els cinc panells, relacionats directament amb temes de rabiosa actualitat en el sector.

  La presidenta, M. Eugènia Gay, convida l’advocacia catalana a participar en les diferents conferències i els debats del Congrés, amb l’objectiu d’intercanviar opinions entre els assistents i posar en comú les oportunes reflexions sobre els canvis socials actuals, el seu impacte en els drets humans i les modificacions que cal introduir en l’ordenament jurídic, amb l’objectiu de garantir un veritable estat de dret. Per la seva banda, el degà del Col·legi de l’Advocacia de Girona, Carles McCragh, ha animat a totes i tots els professionals de l’advocacia a assistir i participar activament per poder fer d’aquest Congrés una fita profitosa per a tothom.

  La clausura del Congrés tindrà lloc a les 13.30 h del divendres 5 de novembre de 2021, al mateix Auditori de la ciutat de Girona. Us hi esperem.

  Girona, 28 de setembre de 2021

   

  programa V Congrés de l’Advocacia Catalana 2021 inscripcions (presencials o línia)

Related Articles

Back to top button