Signatura comercial entre el Consell de l’Advocacia Catalana i l’Editorial vLex

Tal i com us vàrem avançar, s’ha signat l’acord comercial entre el CICAC i l’Editorial vLex, per oferir una Suite legal integrada i global, ideal per l’exercici diari de l’advocacia catalana en temps de transformació digital de la professió, on també s’inclou formació contínua sobre temes d’especial rellevància jurídica i d’actualitat.

Aquests dos serveis, són:

1.-Vlex-TV:  Accés il·limitat als continguts del mòdul, que inclou 4 categories diferents de video-webinars:

  1. a) ACTUALITAT: un vídeo mensual per cada matèria; civil, laboral, mercantil, fiscal i administratiu, resumint les novetats més rellevants, acompanyat per un dossier documental integrat per sentències, formularis, normes i llibres i revistes relacionats que enriqueixen l’experiència d’usuari.
  2. b) CONGRESSOS I ESDEVENIMENTS: emetrem en directe Congressos i esdeveniments celebrats per Col·legis de l’Advocacia, associacions jurídiques i altres de contingut jurídic, que desprès també es podran consultar en qualsevol moment.
  3. c)  WEBINARS VLEX: integrat per webinars monogràfics sobre temes d’especial interès amb ponents de gran prestigi que col·laboren en les nostres Revistes: Catedràtics/ques, magistrats/des, o experts/es juristes,
  4. d) PRÀCTICS: inclou series de webinars que analitzen una matèria concreta i la desenvolupen d’una forma pràctica.

Aquest servei estarà disponible a les persones col·legiades, de forma gratuïta fins el 15 de juny de 2022.

 

2.- QuoLaw:  Accés al gestor de despatxos en línia, que permet gestionar un despatx fàcilment des de qualsevol lloc. Quolaw facilita la gestió dels expedients legals dels clients, el càlcul i gestió dels terminis processals, així com el control de la comptabilitat del negoci, entre d’altres funcionalitats.

 

L’accés en aquestes dues eines, és molt senzill. Us ho expliquem a continuació:

  1. Per les persones col·legiades que JA estan donades d’alta a vLex-CICAC: Simplement han d’entrar a la web app.vlex.com.  i introduir el mateix nom d’usuari i contrasenya de vLex-CICAC.
  2. Per Aquelles persones col·legiades que NO están donades d’alta a vLex-CICAC:
  • Han d’accedir a la web de vLex-CICAC, mitjançant l’enllaç web que es troba en totes les pàgines webs col·legials: https://promos.vlex.com/cicac-bbdd/
  • Un cop hagin accedit, han d’emplenar el formulari amb les seves dades (nom + cognom + e-mail + telèfon + núm. col·legiació).
  • Quan estiguin donades d’alta a la pàgina de vLex-CICAC, hauran d’entrar a l’enllaç app.vlex.com.  i introduir les mateixes claus de l’alta.
vLex tv. la plataforma de vídeo del sector legal quolaw, gestió de despatxos en línia guia per a la transformació digital. quolaw

Related Articles

Back to top button