Home / Articles Butlletí / Nou número de la Revista ‘Terminàlia’

Nou número de la Revista ‘Terminàlia’

El 30 de juny de 2021 es va publicar el número 23 de Terminàlia. Aquest número conté quatre articles: un sobre la terminologia relacionada amb els diacrítics, escrit per Pere Farrando (en català); un altre sobre abreviacions i símbols en historials mèdics en llengua portuguesa, que signen Fabiana da Silva França, Rosa Estopà i Virginia Bentes (en anglès); un altre en què s’analitzen els recursos lexicogràfics en relació amb les necessitats dels estudiants d’espanyol del grau de turisme al Brasil, escrit per Glauber Lima Moreira (en espanyol), i un altre sobre el treball terminològic en temps de pandèmia i postpandèmia, signat per M. Antònia Julià, Sandra Cuadrado i Cristina Bofill (en català).

El dossier d’aquest número està dedicat a les economies alternatives i transformadores. Per aquest motiu, s’ha entrevistat Ruben Suriñach Padillas, de la Xarxa d’Economia Solidària. La semblança s’ha dedicat a Arcadi Oliveres, que ha estat tot un referent acadèmic i personal en economia, ecologisme, pacifisme i altres moviments socials. Per acabar, també hi ha una ressenya del Diccionari d’economistes catalans, publicat per la Societat Catalana d’Economia, i la crònica de la XVIII Jornada de la SCATERM, celebrada el 27 de maig del 2021.

Consulteu el número 23 de Terminàlia.