Nou número de la Revista ‘Terminàlia’

El 30 de juny de 2021 es va publicar el número 23 de Terminàlia. Aquest número conté quatre articles: un sobre la terminologia relacionada amb els diacrítics, escrit per Pere Farrando (en català); un altre sobre abreviacions i símbols en historials mèdics en llengua portuguesa, que signen Fabiana da Silva França, Rosa Estopà i Virginia Bentes (en anglès); un altre en què s’analitzen els recursos lexicogràfics en relació amb les necessitats dels estudiants d’espanyol del grau de turisme al Brasil, escrit per Glauber Lima Moreira (en espanyol), i un altre sobre el treball terminològic en temps de pandèmia i postpandèmia, signat per M. Antònia Julià, Sandra Cuadrado i Cristina Bofill (en català).

El dossier d’aquest número està dedicat a les economies alternatives i transformadores. Per aquest motiu, s’ha entrevistat Ruben Suriñach Padillas, de la Xarxa d’Economia Solidària. La semblança s’ha dedicat a Arcadi Oliveres, que ha estat tot un referent acadèmic i personal en economia, ecologisme, pacifisme i altres moviments socials. Per acabar, també hi ha una ressenya del Diccionari d’economistes catalans, publicat per la Societat Catalana d’Economia, i la crònica de la XVIII Jornada de la SCATERM, celebrada el 27 de maig del 2021.

Consulteu el número 23 de Terminàlia.

 

Related Articles

Back to top button