VII i VIII Premi ‘VALORS’ de l’Advocacia Catalana

El Premi ‘Valors’ de l’Advocacia Catalana es va instaurar l’any 2014 amb la intenció de promoure i potenciar entre l’advocacia els valors humans que fan que la societat sigui més justa i igualitària.

En un context de pandèmia sanitària mundial com l’actual en què la desigualtat social augmenta i empeny una part de la població a una situació de màxima vulnerabilitat, treballar en pro de la justícia social i la igualtat és més important que mai.

El Consell de l’Advocacia Catalana amb aquest premi vol destacar i premiar les persones i entitats que amb la seva feina i els valors que transmeten són exemples a seguir. És per això que el Consell reconeix la feina d’aquestes persones i entitats que, tot i les dificultats del context actual, promouen els valors necessaris per enfortir la societat, reforçar els valors morals i alhora defensar els drets humans i la justícia.

Aquestes persones i entitats destaquen a casa nostra i en l’àmbit internacional per la seva feina, l’esforç humà, l’actitud i el lideratge de la societat civil des de diferents àmbits, donant exemple amb els seus valors i mostrant que entre tots i totes podem lluitar contra les injustícies.

Aquest any en la cerimònia que tindrà lloc el dijous 1 de juliol, s’entregaran els premis de l’edició VII i VIII del Premi que són els següents:


 VII Edició:

  • Premi “Valor” a la defensa dels drets de la infància per l’advocat Xavier Puigdollers Noblom.
  • Premi “Valor” a la Solidaritat per l’entitat “Fundació Crisàlida”.
  • Premi “Valor” a l’advocacia compromesa per les advocades i advocats del Torn d’Ofici de Catalunya .
  • Premi “Valor” Honorífic a la jurista nord-americana Ruth Joan Bader Ginsburg per la seva dedicació a la defensa de la igualtat de les persones.

 VIII Edició:

  • Premi ”Valor” a l’Agència Catalana de Cooperació al Desenvolupament per contribuir a la defensa i garantia de l’exercici dels drets humans a Catalunya i a l’estranger.
  • Premi “Valor” a Karen Taxilaga, activista mexicana defensora dels DDHH.
  • Premi “Valor” Ex aequo a Sra. Sara Chandler i Sra. Dominique Attias, advocades defensores de DDHH.

 

 

Related Articles

Back to top button