Oeconomia, nou documental sobre el capitalisme

Oeconomia ofereix una ullada a l’estat actual del capitalisme partint de la constatació que ningú no aprèn com funciona el sistema monetari, o millor dit, s’aprèn malament. Tothom està d’acord que el capitalisme no rutlla però ningú no en sap veure el final. L’obra planteja el dilema de si s’esfondrarà abans aquest sistema econòmic o l’ecosistema.

La ciència econòmica serveix per disfressar el poder i quan va arribar la crisi econòmica la gent no s’ho explicava. El documental analitza pas a pas les bases que sustenten el capitalisme actual amb els beneficis com a motor, l’endeutament com a mitjà i la concentració de la riquesa com a resultat.

On puc veure el documental?

  • Des de casa i en línia, està disponible a FilminCAT a partir del 9 d’abril.
  • De forma presencial, a 31 sales de Catalunya, 1 de les Illes Balears i 7 del País Valencià.

Related Articles

Back to top button