Vídeo: WbinCICAC: Llibertat d’expressió i fronteres amb el Dret Penal

Ens plau anunciar-vos que el Consell de l’Advocacia Catalana, organitza un Webinar, el qual porta per títol “ Llibertat d’expressió i fronteres amb el Dret Penal” , el qual versarà sobre el dret a la llibertat d’expressió i els seus límits amb el dret penal: És necessari un canvi legislatiu?, i que tindrà lloc el Divendres, 9 d’abril 2021 a les 12.00h, a través de la Plataforma virtual ZOOM.

La presentació del webinar anirà a càrrec de l’Excma. Sra. M. Eugènia Gay Rosell, Presidenta del Consell de l’Advocacia Catalana i Degana del Col·legi de l’Advocacia de Barcelona.

La moderació anirà a càrrec de l’Excm. Sr. Rogeli Montoliu i Casals, secretari i president de la Comissió de Formació del Consell de l’Advocacia Catalana i Degà del Col·legi de l’Advocacia de Vic.

Comptarem amb les següents persones conferenciants:

  • Dra. Montserrat Nebrera, Cap del Departament de Dret Constitucional de la UIC.
  • Dr. Luis López Guerra, Magistrat i Catedràtic en Dret Constitucional
  • Sra. Marina Roig, Advocada penalista i Presidenta de la Secció de Dret Penal del Col·legi de l’Advocacia de Barcelona

Al finalitzar, hi haurà un torn per preguntes.


Data: 9 d’ abril de 2021

Hora: 12.00 hores

Preu: Gratuït


material dra. montserrat nebrera

 

Us comuniquem que tant els ponents com l’organitzador de qualsevol sessió formativa que es realitzi mitjançant plataforma digital, prohibeixen expressament l’enregistrament audiovisual i posterior difusió i exhibició de la seva imatge en qualsevol suport, ja sigui material o electrònic, així com per a la producció, edició i/o emissió o difusió, mitjançant  reproducció, íntegra o parcial d’aquesta conferència. Aquesta prohibició es fa extensible a qualsevol document que sigui annexat a la sessió, amb independència del seu format i suport, com ara fotografies, diapositives, imatges incloses en vídeo, presentacions Power Point o qualsevol altre mitjà d’exhibició o difusió pública sense restricció

 

 

Related Articles

Back to top button