Softcatalà estrena un podcast sobre el català i la tecnologia: escolteu-ne el primer episodi

Softcatalà posa en marxa un podcast de llengua i tecnologia que, inicialment, tindrà una periodicitat mensual. Es tracta de petits episodis, d’uns quinze minuts de durada, que contenen píndoles informatives i d’entreteniment al voltant de la llengua en el seu àmbit més tecnològic.

De la mà d’Aleix Vidal, es podran escoltar des de recomanacions de programari en català fins a curiositats lingüístiques del corrector gramatical. Es descobriran els diversos projectes que té l’associació entre mans, així com anècdotes i secrets de la història de Softcatalà. També hi haurà lloc per a l’humor i les tecnologies més emergents, com les relacionades amb la síntesi de veu i el reconeixement de la parla, punts en què el català necessita una forta empenta.

Tot això tindrà lloc en una mena de taverna on se serveixen aperitius digitals, tapes de refranys i vasos de beguda amb glaçons d’hidrogen.

Escolteu el primer podcast de Quinze glaçons d’hidrogen.

Related Articles

Back to top button