Nova infografia per divulgar la terminologia de les transaccions amb criptomonedes

El TERMCAT i l’Agència de Ciberseguretat de Catalunya publiquen la infografia interactiva Criptomonedes: termes clau, que presenta els agents i les activitats principals a l’entorn de les transaccions amb criptomonedes.

La infografia inclou 25 termes i explica com funciona el flux d’intercanvi en monedes criptogràfiques. S’hi il·lustren termes com ara criptomoneder, minar, mineria furtiva, bloc, cadena de blocs, plataforma de canvi descentralitzada, prova de treball, balena, bitcoin, monero, altcoin o oferta inicial de moneda/ICO.

Si es fa clic sobre cadascun dels termes, es troba un enllaç a la fitxa corresponent del diccionari en línia Terminologia de la ciberseguretat, amb la definició del terme i els equivalents en castellà, francès i anglès.

Aquesta infografia s’afegeix al conjunt de materials i recursos gràfics i interactius que ofereix el TERMCAT des de la seva pàgina web. Actualment s’hi recullen prop de noranta pòsters, infografies i altres recursos dels diversos àmbits d’especialitat. [Font: TERMCAT]

Related Articles

Back to top button