Llengua i dialectes: esperances per al català, el gallec i el basc

Autors: Emili Boix-Fuster

Editorial: Edicions de la Universitat de Barcelona

El volum recull les contribucions que es van presentar a la vint-i-cinquena edició del Col·loqui Lingüístic de la Universitat de Barcelona (CLUB 25), que va tenir lloc el 17 de novembre de 2017 amb el títol «Un CLUB més que un Club: 25 anys enraonant sobre la llengua». Està estructurat en dos apartats, el primer dedicat a qüestions sociolingüístiques i de política lingüística, amb reflexions sobre “L’abast, les possibilitats i els límits de les polítiques lingüístiques”, i el segon a aspectes dialectològics, amb el títol “Estàndard, dialectes i dialèctica”. A més de les ponències del CLUB 25, el volum incorpora dos textos inèdits sobre la situació del basc i del gallec, respectivament.

Related Articles

Back to top button