Home / Articles Butlletí / El CUSC-UB organitza nous seminaris en matèria de política lingüística i sociolingüística durant el curs 2020-2021

El CUSC-UB organitza nous seminaris en matèria de política lingüística i sociolingüística durant el curs 2020-2021

El CUSC – Centre de Recerca en Sociolingüística i Comunicació de la Universitat de Barcelona presenta una programació de seminaris ambiciosa i atractiva per al curs 2020-2021 sobre temes de política lingüística, traducció i sociolingüística en general. Emili Boix Fuster, Sergi Morales, Avel·lí Flors i Natxo Sorolla són alguns dels ponents que protagonitzaran les sessions formatives.

Les sessions seran gratuïtes i en línia i caldrà inscripció prèvia. Feu clic sobre el cartell per a més informació.

A cicac.cat utilitzem cookies pròpies i d'analítica per millorar la teva experiència d'usuari. Si continues navegant, considerem que acceptes el seu ús. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web està definida com a "permet galetes" per poder oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració de galetes o bé cliques a "Acceptar" entendrem que hi estàs d'acord.

Tanca