Home / Articles Butlletí / Exposició en línia: “Aranès, l’occità de Catalunya”

Exposició en línia: “Aranès, l’occità de Catalunya”

L’exposició  explica de manera didàctica les principals característiques històriques, geogràfiques, culturals i humanes de la variant lingüística de l’occità que es parla a l’Aran.

Produïda per la Direcció General de Política Lingüística el 2019 amb la col·laboració del Conselh Generau d’Aran i adaptada, ara, per a web, l’exposició té com a objectiu fer conèixer l’aranès, com a fet lingüístic occità propi i específic de l’Aran. La formen 12 blocs de contingut que s’acompanyen d’un conjunt de làmines de lèxic divulgatives amb les paraules i expressions més habituals per qui vulgui començar a practicar l’aranès.

Visita l’exposició.

A cicac.cat utilitzem cookies pròpies i d'analítica per millorar la teva experiència d'usuari. Si continues navegant, considerem que acceptes el seu ús. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web està definida com a "permet galetes" per poder oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració de galetes o bé cliques a "Acceptar" entendrem que hi estàs d'acord.

Tanca