Home / Drets Humans / Licitació per la prestació de serveis de suport jurídic en matèria de subvencions

Licitació per la prestació de serveis de suport jurídic en matèria de subvencions

La Taula d’Entitats del Tercer Sector oferta un servei d’assessoria jurídica actiu a partir de l’adjudicació d’un contracte fins a 30 de juny de 2021. Aquest servei tindrà les funcions d’atendre a les demandes que traslladin les federacions de la Taula en relació a les subvencions que les afecten, vinculades a qualsevol administració pública de Catalunya: Administracions Locals, Diputacions i  Generalitat.

Adjuntem la licitació del projecte que, tot i la data de finalització que indica, encara segueix oberta fins el 09 de juliol 2020.

Licitació suport jurídic 2020-21

A cicac.cat utilitzem cookies pròpies i d'analítica per millorar la teva experiència d'usuari. Si continues navegant, considerem que acceptes el seu ús. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web està definida com a "permet galetes" per poder oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració de galetes o bé cliques a "Acceptar" entendrem que hi estàs d'acord.

Tanca