Home / Sin categoría / Conflictes contractuals en temps de pandèmia: el fast track com a solució

Conflictes contractuals en temps de pandèmia: el fast track com a solució

Juli de Miquel, president del Tribunal Arbitral de Barcelona, ens parla sobre la solució que el Tribunal ha decidit posar en marxa per agilitzar els conflictes contractuals que requereixen una solució immediata. Aquest procediment conegut com fast-track permetrà que les empreses es sotmetin a un arbitratge a pesar de no tenir signat un conveni arbitral. D’aquesta manera, el TAB resoldrà aquest tipus de conflictes en un termini entre 30 i 40 dies.

A cicac.cat utilitzem cookies pròpies i d'analítica per millorar la teva experiència d'usuari. Si continues navegant, considerem que acceptes el seu ús. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web està definida com a "permet galetes" per poder oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració de galetes o bé cliques a "Acceptar" entendrem que hi estàs d'acord.

Tanca