Home / Sin categoría / Què puc fer com a ciutadà o ciutadana si crec que en el meu entorn hi ha una situació de violència masclista?

Què puc fer com a ciutadà o ciutadana si crec que en el meu entorn hi ha una situació de violència masclista?

Des de la Comissió de Violència de Gènere del Consell de l’Advocacia Catalana hem elaborat aquest document com a guia per a la ciutadania per saber què es pot fer en detectar casos de violència masclista.

Ciutadania i situacions de Violencia Masclista

A cicac.cat utilitzem cookies pròpies i d'analítica per millorar la teva experiència d'usuari. Si continues navegant, considerem que acceptes el seu ús. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web està definida com a "permet galetes" per poder oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració de galetes o bé cliques a "Acceptar" entendrem que hi estàs d'acord.

Tanca