Home / Nota de premsa / Acord governatiu sobre els jutjats que prestaran serveis de guàrdia a Barcelona durant l’estat d’alarma pel coronavirus

Acord governatiu sobre els jutjats que prestaran serveis de guàrdia a Barcelona durant l’estat d’alarma pel coronavirus

Aquí podeu consultar l’acord governatiu que ens han fet arribar des del Deganat dels Jutjats de Barcelona adreçat a la concreció de magistrats/des que atendran serveis de guàrdia i atencions urgents durant l’estat d’alarma pel coronavirus:

16.03.20- Acuerdo servicios guardia

Barcelona, 16 de març de 2020

A cicac.cat utilitzem cookies pròpies i d'analítica per millorar la teva experiència d'usuari. Si continues navegant, considerem que acceptes el seu ús. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web està definida com a "permet galetes" per poder oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració de galetes o bé cliques a "Acceptar" entendrem que hi estàs d'acord.

Tanca