Home / Nota de premsa / Acord governatiu sobre l’accés a la Ciutat de la Justícia de Barcelona mentre duri la situació d’excepcionalitat pel coronavirus

Acord governatiu sobre l’accés a la Ciutat de la Justícia de Barcelona mentre duri la situació d’excepcionalitat pel coronavirus

Podeu consultar en el següent document l’Acord Governatiu que ens han fet arribar des del deganat dels Jutjats de Barcelona sobre de restricció de l’accés a la Ciutat de la Justícia mentre duri la situació d’excepcionalitat vinculada a l’epidèmia del coronavirus.

Acord accés CJ

A cicac.cat utilitzem cookies pròpies i d'analítica per millorar la teva experiència d'usuari. Si continues navegant, considerem que acceptes el seu ús. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web està definida com a "permet galetes" per poder oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració de galetes o bé cliques a "Acceptar" entendrem que hi estàs d'acord.

Tanca