Home / Drets dels animals / Formació en línia gratuïta

Formació en línia gratuïta

Amb motiu de l’estat actual de confinament que la ciutadania està patint, com a iniciativa per pal·liar aquesta situació, us informem que el  Ple de Deganes i Degans va aprovar per unanimitat dur a terme la difusió gratuïta de les accions formatives que tenim vigents en la plataforma formativa en línia d’aquest Consell de l’Advocacia Catalana, en benefici de tota l’advocacia catalana, fins el 30 d’abril de 2020.

Les sessions formatives que podeu accedir-hi son:

ACCIONS FORMATIVES

Us deixem un manual d’instruccions per poder donar-vos d’alta a aquestes sessions:

Manual dinstruccions per accedir a loferta formativa

 

A cicac.cat utilitzem cookies pròpies i d'analítica per millorar la teva experiència d'usuari. Si continues navegant, considerem que acceptes el seu ús. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web està definida com a "permet galetes" per poder oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració de galetes o bé cliques a "Acceptar" entendrem que hi estàs d'acord.

Tanca