Home / Articles Butlletí / 1.700 joguines en català!

1.700 joguines en català!

Aquest Nadal regala joguines en català. La web ‘Jocs i joguines en català’ t’ho posa fàcil i presenta un cercador de jocs i joguines en què pots trobar fins a 1.700 productes ordenats per tipus (construcció, encaixables, aplicacions, etc.), franges d’edats i fabricants. La web és una iniciativa de Plataforma per la Llengua.

A cicac.cat utilitzem cookies pròpies i d'analítica per millorar la teva experiència d'usuari. Si continues navegant, considerem que acceptes el seu ús. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web està definida com a "permet galetes" per poder oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració de galetes o bé cliques a "Acceptar" entendrem que hi estàs d'acord.

Tanca