Home / Servei lingüístic / Ja s’ha publicat el Butlletí de notícies de la Comissió de Llengua

Ja s’ha publicat el Butlletí de notícies de la Comissió de Llengua

Ja ha sortit publicat el Butlletí de notícies de la Comissió de Llengua del Consell de l’Advocacia Catalana que correspon al mes d’octubre i reuneix les principals notícies sobre el llenguatge jurídic i els drets lingüístics. El Butlletí dona a conèixer les conclusions més rellevants a què es van arribar a la X Jornada sobre l’Ús del Català a la Justícia celebrada el proppassat 25 d’octubre, l’aprovació de nous mots en català, entre els quals hi ha un bon nombre de termes jurídics i la convocatòria de dos congressos, un sobre llengua i un altre sobre dret, tots dos a França, entre altres notícies.

Consulteu el butlletí complet.

A cicac.cat utilitzem cookies pròpies i d'analítica per millorar la teva experiència d'usuari. Si continues navegant, considerem que acceptes el seu ús. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web està definida com a "permet galetes" per poder oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració de galetes o bé cliques a "Acceptar" entendrem que hi estàs d'acord.

Tanca