Es digitalitza l’exposició “Pompeu Fabra i l’Institut d’Estudis Catalans”

L’Institut d’Estudis Catalans (IEC) ha digitalitzat l’exposició “Pompeu Fabra i l’Institut d’Estudis Catalans” a la pàgina web Espai Fabra.

L’exposició, feta per a commemorar els cent cinquanta anys del naixement de Pompeu Fabra i els cent anys de la publicació de la Gramàtica catalana, inclou una selecció d’apunts, epístoles, notes, material lexicogràfic en fitxes, quaderns i formularis preservats a l’Arxiu de l’IEC. També s’hi poden veure imatges de Pompeu Fabra quan era president de l’Institut, d’homenatges que va rebre per part de la institució i dels espais on treballava.

L’exposició virtual permet també conèixer les obres del mestre publicades per l’IEC i en reprodueix fragments, com ara una pàgina del primer article que va publicar a l’Institut.

Related Articles

Back to top button