Home / Articles Butlletí / Es digitalitza l’exposició “Pompeu Fabra i l’Institut d’Estudis Catalans”

Es digitalitza l’exposició “Pompeu Fabra i l’Institut d’Estudis Catalans”

L’Institut d’Estudis Catalans (IEC) ha digitalitzat l’exposició “Pompeu Fabra i l’Institut d’Estudis Catalans” a la pàgina web Espai Fabra.

L’exposició, feta per a commemorar els cent cinquanta anys del naixement de Pompeu Fabra i els cent anys de la publicació de la Gramàtica catalana, inclou una selecció d’apunts, epístoles, notes, material lexicogràfic en fitxes, quaderns i formularis preservats a l’Arxiu de l’IEC. També s’hi poden veure imatges de Pompeu Fabra quan era president de l’Institut, d’homenatges que va rebre per part de la institució i dels espais on treballava.

L’exposició virtual permet també conèixer les obres del mestre publicades per l’IEC i en reprodueix fragments, com ara una pàgina del primer article que va publicar a l’Institut.

A cicac.cat utilitzem cookies pròpies i d'analítica per millorar la teva experiència d'usuari. Si continues navegant, considerem que acceptes el seu ús. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web està definida com a "permet galetes" per poder oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració de galetes o bé cliques a "Acceptar" entendrem que hi estàs d'acord.

Tanca