Home / Articles Butlletí / La Secció Filològia de l’IEC actualitza la Gramàtica essencial en línia

La Secció Filològia de l’IEC actualitza la Gramàtica essencial en línia

La Gramàtica essencial de la llengua catalana (GEIEC), disponible en línia des del gener, ja disposa d’un cercador que permet fer cerques de mots i cadenes de mots, segons ha anunciat aquest dimecres la Secció Filològica de l’Institut d’Estudis Catalans (IEC). Els usuaris també trobaran en el web nous enllaços a la versió en línia de l’Ortografia catalana de l’IEC.

L’actualització de la gramàtica fa aquesta obra encara més accessible a tots els usuaris, que ja podien buscar els termes en els quadres resum de la GEIEC i paraules concretes en el glossari de definicions de l’obra.

La GEIEC és una versió reduïda i adaptada de la Gramàtica de la llengua catalana (GIEC), de l’Institut d’Estudis Catalans i té com a objectiu general fer accessible a un públic ampli la descripció i la normativa gramaticals contingudes en la GIEC. L’obra es pot consultar a l’adreça https://geiec.iec.cat.

A cicac.cat utilitzem cookies pròpies i d'analítica per millorar la teva experiència d'usuari. Si continues navegant, considerem que acceptes el seu ús. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web està definida com a "permet galetes" per poder oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració de galetes o bé cliques a "Acceptar" entendrem que hi estàs d'acord.

Tanca