La Secció Filològia de l’IEC actualitza la Gramàtica essencial en línia

La Gramàtica essencial de la llengua catalana (GEIEC), disponible en línia des del gener, ja disposa d’un cercador que permet fer cerques de mots i cadenes de mots, segons ha anunciat aquest dimecres la Secció Filològica de l’Institut d’Estudis Catalans (IEC). Els usuaris també trobaran en el web nous enllaços a la versió en línia de l’Ortografia catalana de l’IEC.

L’actualització de la gramàtica fa aquesta obra encara més accessible a tots els usuaris, que ja podien buscar els termes en els quadres resum de la GEIEC i paraules concretes en el glossari de definicions de l’obra.

La GEIEC és una versió reduïda i adaptada de la Gramàtica de la llengua catalana (GIEC), de l’Institut d’Estudis Catalans i té com a objectiu general fer accessible a un públic ampli la descripció i la normativa gramaticals contingudes en la GIEC. L’obra es pot consultar a l’adreça https://geiec.iec.cat.

Related Articles

Back to top button