Nou número de la Revista de Llengua i Dret

L’Escola d’Administració Pública de Catalunya ha publicat aquest mes de juny el número 71 de la Revista de Llengua i Dret, que ofereix dues seccions monogràfiques. La primera presenta els resultats de sis estudis crítics que acaren els reptes que plantegen per a les institucions públiques les necessitats de traducció i interpretació de les societats modernes. La segona secció monogràfica es publica amb motiu de l’Any Internacional de les Llengües Indígenes aborda l’estandardització de determinades llengües Ameríndies.  D’altra banda, la secció de llenguatge administratiu i jurídic inclou un estudi lèxic del discurs jurídic de les lleis sobre la violència de gènere i domèstica a Espanya i el Regne Unit i va signat per María Ángeles Orts Llopis, de la Universitat de Múrcia. La Revista inclou altres estudis de política lingüística i sociolingüística, així com les tradicionals cròniques legislatives en matèria de dret lingüístic.

Related Articles

Back to top button