Home / Articles Butlletí / Apunt lingüístic: Estat o estat?

Apunt lingüístic: Estat o estat?

El portal Terminologia jurídica conté un apunt sobre l’ús de la majúscula en el terme “estat”. Es tracta d’una majúscula que vacil·la segons el significat que se li vulgui donar, però també la importància que se li vulgui atorgar. Us convidem a llegir l’apunt.

A cicac.cat utilitzem cookies pròpies i d'analítica per millorar la teva experiència d'usuari. Si continues navegant, considerem que acceptes el seu ús. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web està definida com a "permet galetes" per poder oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració de galetes o bé cliques a "Acceptar" entendrem que hi estàs d'acord.

Tanca