Home / Articles Butlletí / Curs de llenguatge sexista a la seu del Consell

Curs de llenguatge sexista a la seu del Consell

Aquest mes de març la Comissió de Violència de Gènere i Igualtat del Consell de l’Advocacia Catalana ha organitzat una sessió formativa sobre llenguatge no sexista adreçada al personal dels col·legis d’advocats i del CICAC.

La sessió, presentada per Encarnación Orduna Pardo, degana del Col·legi de Reus, i duta a terme per Mireia Montesinos, advocada membre de la Comissió de Defensa dels Drets de la Persona i del Lliure Exercici de l’Advocacia de l’ICAB, va tenir com a objectiu exposar les diverses estratègiques lingüístiques per donar visibilitat a la dona en la redacció administrativa.

A cicac.cat utilitzem cookies pròpies i d'analítica per millorar la teva experiència d'usuari. Si continues navegant, considerem que acceptes el seu ús. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web està definida com a "permet galetes" per poder oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració de galetes o bé cliques a "Acceptar" entendrem que hi estàs d'acord.

Tanca