Home / Articles Butlletí / Quina diferència hi ha entre ‘normativa’ i ‘legislació’? Nou apunt al portal Terminologia Jurídica

Quina diferència hi ha entre ‘normativa’ i ‘legislació’? Nou apunt al portal Terminologia Jurídica

El portal Terminologia Jurídica publica un nou apunt que diferencia els conceptes i els usos de ‘normativa’ i ‘legislació’, dues nocions que coincideixen parcialment. L’apunt posa èmfasi en els casos en què divergeixen i els il·lustra mitjançant diverses frases. Consulteu l’apunt.

 

A cicac.cat utilitzem cookies pròpies i d'analítica per millorar la teva experiència d'usuari. Si continues navegant, considerem que acceptes el seu ús. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web està definida com a "permet galetes" per poder oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració de galetes o bé cliques a "Acceptar" entendrem que hi estàs d'acord.

Tanca