Home / Articles Butlletí / El Jornalet, diari en occità

El Jornalet, diari en occità

El Jornalet és un diari digital en occità que es va començar a editar el 2012, des de Barcelona, i ofereix continguts d’actualitat com documents, articles de divulgació lingüística, articles d’opinió i també notícies del dia a dia del món cultural occità. El digital combina un model de llengua d’acord amb la norma referencial de l’occità, al costat de les diverses modalitats de la llengua amb què són publicats els articles de diversos autors de tota l’àrea occitana.

Aquest mes de febrer el Jornalet ha llançat al mercat una aplicació per a telèfons mòbils i tauletes Android i iOS que es pot descarregar gratuïtament.

A cicac.cat utilitzem cookies pròpies i d'analítica per millorar la teva experiència d'usuari. Si continues navegant, considerem que acceptes el seu ús. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web està definida com a "permet galetes" per poder oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració de galetes o bé cliques a "Acceptar" entendrem que hi estàs d'acord.

Tanca