Home / Sin categoría / NOTA sobre els pagaments del Torn d’Ofici i Assistència al Detingut

NOTA sobre els pagaments del Torn d’Ofici i Assistència al Detingut

Foto pagaments Toad

Segons comunicació rebuda el dijous 28 de febrer del Departament de Justícia, degut a les dificultats de gestió administrativa derivades principalment de la pròrroga pressupostària, no s’ha pogut efectuar la tramitació dels pagaments d’aquest any en el termini previst i  per això ens  informa que el lliurament de la primera bestreta d’aquest 2019 corresponent a les actuacions del mes de gener, es preveu s’endarrereixi uns dies i, per tant, que es pugui realitzar properament, una vegada s’ha publicat al DOGC la Resolució de pròrroga.

A cicac.cat utilitzem cookies pròpies i d'analítica per millorar la teva experiència d'usuari. Si continues navegant, considerem que acceptes el seu ús. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web està definida com a "permet galetes" per poder oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració de galetes o bé cliques a "Acceptar" entendrem que hi estàs d'acord.

Tanca