Home / Nota de premsa / Reunió del president i de la vicepresidenta del Consell de l’Advocacia Catalana amb el president del Parlament

Reunió del president i de la vicepresidenta del Consell de l’Advocacia Catalana amb el president del Parlament

El president del Consell de l’Advocacia Catalana, Ignasi Puig Ventalló, amb la vicepresidenta Encarna Orduna Pardo, s’han reunit aquest matí amb el president del Parlament de Catalunya per fer la presentació institucional a la seu del Parlament

A cicac.cat utilitzem cookies pròpies i d'analítica per millorar la teva experiència d'usuari. Si continues navegant, considerem que acceptes el seu ús. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web està definida com a "permet galetes" per poder oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració de galetes o bé cliques a "Acceptar" entendrem que hi estàs d'acord.

Tanca