Home / Drets Humans / El Consell de l’Advocacia Catalana col·labora amb la Fundació “La Marató de TV3”

El Consell de l’Advocacia Catalana col·labora amb la Fundació “La Marató de TV3”

El Consell de l’Advocacia Catalana col·labora amb la Fundació “La Marató de TV3”, que aquest any es destina a recaptar fons per la investigació per trobar solucions a la malaltia del càncer. En aquest sentit, des del Consell es va assistir diumenge 16 de desembre als actes de la Marató de TV3, especialment a la seu central d’operacions de trucades de donatius. La degana de Reus, Encarna Orduna, en representació del Consell, va atendre trucades per recollir donatius.

La Marató de TV3 és un projecte solidari creat per la Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals l’any 1992, ara fa 27 anys, per a la  sensibilització social de malalties sense curació coneguda i de gran incidència social i per promoure la recerca biomèdica d’excel·lència en l’àmbit d’aquestes malalties.

A cicac.cat utilitzem cookies pròpies i d'analítica per millorar la teva experiència d'usuari. Si continues navegant, considerem que acceptes el seu ús. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web està definida com a "permet galetes" per poder oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració de galetes o bé cliques a "Acceptar" entendrem que hi estàs d'acord.

Tanca