Els protagonistes sou vosaltres!

Accedeix a la pàgina web oficial del Congrés de l’Advocacia; www.congresadvocaciacicac.cat

 

Benvolgut/da company/a ,

És per a mi un honor convidar-te, no tan sols a assistir, sinó també a participar des d’avui mateix, al IV Congrés de l’Advocacia Catalana que tindrà lloc els propers 27 i 28 de setembre de 2018 al Palau Firal i de Congressos de Tarragona, en el que sota l’eix del DRET DE DEFENSA tractarem les diferents problemàtiques que ens afecten en el dia a dia de la nostra professió per tal d’arribar a conclusions que no tan sols ens permetin aprovar la nova NORMATIVA DE L’ADVOCACIA CATALANA sinó també posar de manifest la importància del CONSELL de l’Advocacia Catalana, tant pel que fa a la funció social de l’advocacia com pel correcte desenvolupament de la nostra professió. I en aquest sentit, pots participar tant en la elaboració de la Normativa de l’Advocacia Catalana, com en el desenvolupament de les diferents conferències organitzades per tal de tractar el Dret de Defensa, així com en els diferents concursos/ premis, entre els que destaca el reconeixement a la innovació professional amb un premi de 1.500 euros pels guanyadors, i activitats professionals, entre les que destaca la zona de Networking, i lúdiques, amb el sopar de gala del dia 27 de setembre de 2018 al Castell de Tamarit, que, amb suport fonamental dels patrocinadors i la col·laboració total i absoluta dels diferents ponents, hem organitzat amb un preu d’inscripció molt més que assequible .

Si a l’advocada/advocat li correspon, en exclusiva, la defensa dels interessos dels seus clients, a l’Advocacia Institucional, Consell de l’Advocacia Catalana, li  correspon en exclusiva, entre d´altre , la “regulació de la professió d’advocat“ ( Normativa de l´Advocacia Catalana – NAC ) i la  “representació i coordinació dels col·legis per tal de vetllar tant perquè l´advocat tingui al seu abast totes les eines necessàries pel correcte desenvolupament de la seva professió com perquè pugui desenvolupar la mateixa de forma totalment lliure i sense pressions ni ingerències de cap mena“ (Dret de Defensa), per tal de garantir que tota la ciutadania, amb independència del seu lloc de residència i dels seus recursos econòmics, tingui un accés igualitari a la justícia atès que hem de ser plenament conscients que qualsevol limitació i/o atac a l’advocada/advocat no provoca/busca només el perjudici d’aquests sinó, fonamentalment, dels interessos dels seus clients.

Per tal de poder desenvolupar les seves funcions, el Consell de l’Advocacia Catalana precisa de la teva PARTICIPACIÓ, i, per aquest motiu, hem organitzat aquest IV Congrés de l’Advocacia Catalana, en el que aquesta esdevé fonamental. I així:

a.- Pots participar des d’avui en la redacció definitiva de la nova Normativa de l´Advocacia Catalana – NAC,  i fins al dia 23 de setembre de 2018 posem al teu abast a la pàgina web del congrés el text refós del que serà la nova NAC i que ha estat elaborat pels 14 col·legis que integren el Consell, en les diferents reunions mantingudes des de fa més d´un any per tal que dins d´aquest període d’informació pública puguis fer les esmenes/aportacions que consideris oportunes, mitjançant el formulari que consta a l’efecte, de tal manera que la setmana del 17 de setembre de 2018 es pugui publicar el text que serà objecte de debat i aprovació, en el seu cas, el dia 28 de setembre de 2018.

b.- En el decurs del Congrés,  pots participar en els diferents tallers i conferències que hem organitzat per tal de tractar les diferents problemàtiques que ens trobem dia a dia en l’exercici de la nostra professió i en la forma que afecten al DRET DE DEFENSA .

Sense perjudici dels tallers i conferències que consten en el programa del congrés és important que tingueu constància de tres qüestions:

1) pots fer-nos les preguntes que en relació als diferents temes vols que els ponents tractin al congrés.

2) pots fer-nos arribar quins són els principals problemes en què, dins de cada conferència, et trobes,  per tal de fer un esquema d´aquests i poder trobar les seves solucions.

3) atès que són múltiples els temes a tractar, hem deixat TRES conferències lliures per tal de que siguis tu juntament amb la resta de companys, els que, a través de les vostres propostes, les decidiu. A la plana web del congrés trobareu la forma de fer-ho.

De tots els tallers i conferències traurem entre tots les conclusions que considerem necessàries per tal de poder fer-les arribar a qui correspongui, amb l’objectiu que puguin ser incorporades a la Llei Orgànica de Defensa que actualment es troba en la seva tramitació parlamentària .

c.- També a la plana web del congrés trobaràs la forma de participar en la resta d´activitats del congrés, que esperem siguin del teu interès .

d.- Participació, que fa que el congrés estigui en constant evolució i que farà que el seu contingut es vagi actualitzant constantment, per la qual cosa has d’estar alerta tant a la plana web el congrés, com a la plana web del propi consell com a les diferents comunicacions que us facin arribar des dels respectius col·legis.

e.- Igualment, pots participar no només mitjançant la plana web del congrés, sinó també a través de les diferents xarxes socials que hem creat amb un espai propi del IV Congrés de l’Advocacia Catalana : Twitter, Lindkedin, Instagram i Facebook.

Des del Consell esperem i desitgem que tots els esforços i il·lusions esmerçats en l’organització d’aquest Congrés es vegin recompensats amb la teva participació, i, que ens puguem saludar personalment a Tarragona, ciutat rica en tradició històrica i cultural així com centre turístic de primer ordr .

Barcelona , 26 de juliol de 2018

 

 

 

 

 

 

 

Julio J. Naveira Manteiga 

President del Consell de l’Advocacia Catalana i degà del Col·legi d’Advocats de Mataró

Related Articles

Back to top button