Home / Articles Butlletí / Els diversos intents del català per ser llengua oficial a Europa

Els diversos intents del català per ser llengua oficial a Europa

La Plataforma per la Llengua i la Fundació Vincle expliquen el cas excepcional de la llengua catalana a la Unió Europea mitjançant un vídeo. El vídeo denuncia que totes les llengües de dimensions similars a la catalana ja són oficials de la Unió i fa un repàs a tots els intents que hi ha hagut per sol·licitar l’oficialitat de la llengua catalana.

A cicac.cat utilitzem cookies pròpies i d'analítica per millorar la teva experiència d'usuari. Si continues navegant, considerem que acceptes el seu ús. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web està definida com a "permet galetes" per poder oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració de galetes o bé cliques a "Acceptar" entendrem que hi estàs d'acord.

Tanca