Èxit en el nou programa “T’agradarà llegir en català”

El Consell de l’Advocacia Catalana s’ha adherit enguany al programa “T’agradarà llegir en català” que des de l’any 2015 impulsen conjuntament l’Associació d’Editors de Revistes i Digitals (APPEC) i la Direcció General de Política Lingüística de la Generalitat de Catalunya.

El programa, que va començar a mitjan setembre, ha consistit a oferir al col·lectiu de l’advocacia una mostra de diferents revistes sobre història, natura o gastronomia, per promoure el coneixement i el consum de revistes en llengua catalana i normalitzar-ne la presència a les sales d’espera dels despatxos.

A dia d’avui, el CICAC ja ha rebut les 135 sol·licituds a què estava limitat el programa i ja s’han exhaurit els 4.050 exemplars que l’APPEC ha posat gratuïtament. Així doncs, el programa finalitza amb un èxit rotund en el sector de l’advocacia.

Related Articles

Back to top button