Home / Articles Butlletí / Èxit en el nou programa “T’agradarà llegir en català”

Èxit en el nou programa “T’agradarà llegir en català”

El Consell de l’Advocacia Catalana s’ha adherit enguany al programa “T’agradarà llegir en català” que des de l’any 2015 impulsen conjuntament l’Associació d’Editors de Revistes i Digitals (APPEC) i la Direcció General de Política Lingüística de la Generalitat de Catalunya.

El programa, que va començar a mitjan setembre, ha consistit a oferir al col·lectiu de l’advocacia una mostra de diferents revistes sobre història, natura o gastronomia, per promoure el coneixement i el consum de revistes en llengua catalana i normalitzar-ne la presència a les sales d’espera dels despatxos.

A dia d’avui, el CICAC ja ha rebut les 135 sol·licituds a què estava limitat el programa i ja s’han exhaurit els 4.050 exemplars que l’APPEC ha posat gratuïtament. Així doncs, el programa finalitza amb un èxit rotund en el sector de l’advocacia.

A cicac.cat utilitzem cookies pròpies i d'analítica per millorar la teva experiència d'usuari. Si continues navegant, considerem que acceptes el seu ús. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web està definida com a "permet galetes" per poder oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració de galetes o bé cliques a "Acceptar" entendrem que hi estàs d'acord.

Tanca