Home / Articles Butlletí / Vídeos disponibles de les IV Jornades “La recerca sociolingüística en l’àmbit de la llengua catalana”

Vídeos disponibles de les IV Jornades “La recerca sociolingüística en l’àmbit de la llengua catalana”

El passat mes de juny l’IEC va acollir les IV Jornades “La recerca sociolingüística en l’àmbit de la llengua catalana”, que busquen  posar en comú la recerca en curs o acabada de fer sobre temes relacionats amb la sociolingüística, i avançar així en el coneixement intern de les diferents temàtiques i en la seva projecció internacional.

Ja estan disponibles els vídeos d’aquesta jornada en el Canal YouTube de l’IEC.

 

A cicac.cat utilitzem cookies pròpies i d'analítica per millorar la teva experiència d'usuari. Si continues navegant, considerem que acceptes el seu ús. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web està definida com a "permet galetes" per poder oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració de galetes o bé cliques a "Acceptar" entendrem que hi estàs d'acord.

Tanca