Home / Articles Butlletí / Diccionari de sinònims de frases fetes de Maria Teresa Espinal en línia

Diccionari de sinònims de frases fetes de Maria Teresa Espinal en línia

El Diccionari de sinònims de frases fetes de Maria Teresa Espinal és el diccionari de frases fetes més complet de la llengua catalana. Fins fa poc, disposàvem de la seva versió en pdf, però aquest 2018 ja podem accedir a la seva versió en línia gràcies a Pere Orga i la col·laboració de la Conselleria d’Educació i Cultura del Govern de les Illes Balears i del Departament de la Presidència de la Generalitat de Catalunya.

L’obra en línia incorpora algunes revisions i modificacions de la segona edició de l’obra impresa, publicada el juny de 2006. L’obra inclou 5.500 entrades conceptuals i 15.500 expressions lexicalitzades.

Accediu al diccionari.

A cicac.cat utilitzem cookies pròpies i d'analítica per millorar la teva experiència d'usuari. Si continues navegant, considerem que acceptes el seu ús. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web està definida com a "permet galetes" per poder oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració de galetes o bé cliques a "Acceptar" entendrem que hi estàs d'acord.

Tanca