Home / Articles Butlletí / 4 d’octubre: Fabra, converses terminològiques

4 d’octubre: Fabra, converses terminològiques

L’edició d’enguany dels Espais Terminològics està dedicada a Pompeu Fabra. Els continguts de la jornada se centren en els interessos i les aficions del Mestre, amb un pes principal per a la seva faceta de lexicògraf i normativista, però fent atenció també a les seves innovacions neològiques i a la seva perspectiva pancatalana. També es posa el focus sobre altres interessos de Fabra, com ara la química i l’esport. Consulteu el programa. Les inscripcions són gratuïtes però indispensables, i s’atendran per ordre fins a completar la capacitat de la sala.

Els Espais Terminològics són una trobada de caràcter biennal que organitza el TERMCAT per afavorir el diàleg i l’intercanvi de coneixement en aspectes relacionats amb la pràctica terminològica.

 

A cicac.cat utilitzem cookies pròpies i d'analítica per millorar la teva experiència d'usuari. Si continues navegant, considerem que acceptes el seu ús. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web està definida com a "permet galetes" per poder oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració de galetes o bé cliques a "Acceptar" entendrem que hi estàs d'acord.

Tanca