Un centenar de professionals de la mediació es reuneixen el 21 i 22 de juny a Tortosa, en el Segon Congrés Estatal Interprofessional de Mediació

El Consell de l’Advocacia Catalana organitza a Tortosa, els dies 21 i 22 de juny, el Segon Congrés Estatal Interprofessional sobre Mediació, dirigit a l’advocacia i a tots els professionals vinculats a la mediació. La inauguració tindrà lloc a les deu del matí i anirà a càrrec de la consellera de Justícia, Ester Capella; el president del Consell de l’Advocacia Catalana, Julio J. Naveira; el president de la Comissió de Mediació i degà del Col·legi d’Advocats de Tarragona, Manel Albiac; el degà del Col·legi d’Advocats i Advocades de Tortosa, Francesc Xavier Faura, i l’alcaldessa de Tortosa, Meritxell Roigé.

Sota el lema “Un pas més, Mediació 2.0”, el Congrés comptarà amb la intervenció de professionals experts en la matèria procedents dels àmbits institucional i acadèmic de l’advocacia, la judicatura, la psicologia, la pedagogia o l’educació social, entre d’altres, la qual cosa contribuirà a donar una visió general de la matèria i a abordar-la des de diferents perspectives. S’hi han inscrit un centenar de mediadors de tot l’Estat Espanyol procedents de diversos sectors professionals, des d’advocats fins a treballadors socials, passant per jutges, psicòlegs, enginyers o polítics, entre d’altres.

La presentació del Congrés anirà a càrrec de l’advocat i exconseller de Justícia, Carles Mundó, i tot seguit tindrà lloc una ponència a càrrec de la Doctora en Psicologia per la Universitat de València i mediadora, Elena Baixauli, amb el títol “Mediant a l’empresa familiar del segle XXI”. En cadascuna de les jornades s’han previst conferències centrals que s’alternaran amb tallers pràctics simultanis.

La trobada tindrà lloc a la seu corporativa de la Generalitat de Catalunya a les Terres de l’Ebre, a Tortosa, el dijous 21 i divendres 22 de juny, des de les deu del matí fins a les set de la tarda. L’assistència al Congrés permetrà acreditar dotze hores de formació continuada en mediació.

Tortosa, 19 de juny de 2018

Related Articles

Back to top button