El president de l’Advocacia Catalana, Julio J. Naveira assisteix al Congrés General de la Federació Europea de Col·legis d’Advocats

El president de l’Advocacia Catalana, Julio J. Naveira va assistir els dies 17, 18 i 19 de maig de 2018 al Congrés General de la Federació Europea de Col·legis d’Advocats (FBE per les seves sigles en francès) realitzat a Bolonya, Itàlia.

El president agraeix et tracte rebut pel president del Col·legi d’Advocats de Bolonya, Sr. Giovanni Berti Arnoaldi Veli, així com a la Junta del Col·legi de Bolonya i en especial al Sr. F. Christian Di Nardo, així com també a la Vicepresidenta Primera de la FBE Sra. Sílvia Giménez Salinas.

El Congrés de la FBE va tractar sobre: “Nous models de família, nous desafiaments” i va comptar amb ponències d’alt nivell per part d’experts i expertes que van tractar temes com els principis comuns del Dret de Família Europeu, la normativa comparada, temes relacionats amb la paternitat de persones LGTB, així com aspectes penals i litigis internacionals en l’àmbit de família.

Cal destacar les ponències realitzades per la degana de l’Il·lustre Col·legi de l’Advocacia de Barcelona,  Mª Eugènia Gay, per part del Sr. Juan Pablo Correa, per part de la Sra. Sílvia Giménez Salinas i de la Sra. Lydia Blanco, per acabar amb I’ excel·lent moderació de la Sra. Carmen Perez Andújar, Consellera no Degana del CGAE.

El President del CICAC felicita el nou president de la FBE Sr. Michele Lucherini i la Vicepresidenta Segona de la FBE la Sra. Dominique Attias, desitjant-los-hi el millor en aquesta nova etapa al front de la FBE.

El president del CICAC participarà de manera activa en les ponències que s’organitzaran per la pròxima reunió de la FBE que tindrà lloc a Varsòvia del 20 al 22 de setembre 2018.

Related Articles

Back to top button