Home / Articles Butlletí / Butlletí de Sant Jordi 2018

Butlletí de Sant Jordi 2018

Arran de Sant Jordi, la Comissió de Llengua ha elaborat una edició especial del Butlletí de notícies en què, amb motiu de l’Any Fabra, recorda la figura del mestre de la llengua catalana i dona a conèixer la situació del llenguatge jurídic català en els temps de Fabra. Si encara no l’heu consultat, el podeu trobar en línia en aquest enllaç: Butlletí especial de notícies de la Comissió de Llengua (Sant Jordi).

A cicac.cat utilitzem cookies pròpies i d'analítica per millorar la teva experiència d'usuari. Si continues navegant, considerem que acceptes el seu ús. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web està definida com a "permet galetes" per poder oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració de galetes o bé cliques a "Acceptar" entendrem que hi estàs d'acord.

Tanca