Home / Drets Humans / Coneixes les vies per reclamar els drets socials davant els tribunals?

Coneixes les vies per reclamar els drets socials davant els tribunals?

Els passats 1 i 2 de març de 2018 es va celebrar a la ciutat de Terrassa, el III Congrés de Drets Humans de l’Advocacia Catalana en el que es va tractar “La justiciabilitat com a garantia dels drets socials” amb l’objectiu de donar eines pràctiques a l’advocacia i a la societat en general per exigir als jutjats el compliments efectiu dels drets que li són reconeguts,

En l’Espai del Congressista trobareu, entre altres::

Per tenir accés a aquesta zona heu d’obtenir una clau d’accés. Com fer-ho?  Heu de realitzar una transferència bancària per un import de 10€, al número de compte d’aquest Consell: ES523191-0500-04-4591375128.

Realitzada la transferència bancària, cal fer arribar el justificant de pagament a formacio@cicac.cat i us enviarem la vostra clau mitjançant correu electrònic.

*Els vídeos estaran disponibles fins al 30 de juliol de 2018

accés a l’espai congressista

A cicac.cat utilitzem cookies pròpies i d'analítica per millorar la teva experiència d'usuari. Si continues navegant, considerem que acceptes el seu ús. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web està definida com a "permet galetes" per poder oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració de galetes o bé cliques a "Acceptar" entendrem que hi estàs d'acord.

Tanca