Home / Reflexions dels ex presidents / Julio J. Naveira Manteiga / El vicepresident del Consell de l’Advocacia Catalana assisteix a la inauguració de les Jornades d’Arbitratge de l’ICATarragona

El vicepresident del Consell de l’Advocacia Catalana assisteix a la inauguració de les Jornades d’Arbitratge de l’ICATarragona

El vicepresident del Consell, en nom del president, ha assistit el passat dimarts 23 de gener a l’acte d’inauguració de les Jornades sobre l’Arbitratge organitzades per l’Il·lustre Col·legi d’Advocats de Tarragona, el Consell de l’Advocacia Catalana, el Tribunal Arbitral de Tarragona i el Tribunal Arbitral de Barcelona.

A cicac.cat utilitzem cookies pròpies i d'analítica per millorar la teva experiència d'usuari. Si continues navegant, considerem que acceptes el seu ús. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web està definida com a "permet galetes" per poder oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració de galetes o bé cliques a "Acceptar" entendrem que hi estàs d'acord.

Tanca