Home / Articles Butlletí / Els termes clau de la resolució alternativa de conflictes (ADR)

Els termes clau de la resolució alternativa de conflictes (ADR)

Amb motiu del Dia Europeu de la Mediació, es publica un vídeo i una infografia en què es presenten els procediments de resolució alternativa de conflictes (coneguts com a ADR) més habituals. El material presenta els cinc procediments de resolució alternativa de conflictes més freqüents: la negociació, el dret col·laboratiu, la mediació, la conciliació i l’arbitratge, amb la voluntat de contribuir a la comprensió i la divulgació dels conceptes més rellevants d’aquest àmbit.

L’edició del material gràfic és fruit de la col·laboració entre el TERMCAT i el Centre de Mediació de Dret Privat de Catalunya, del Departament de Justícia de la Generalitat de Catalunya, en el marc del Dia Europeu de la Mediació, amb la voluntat de contribuir a la comprensió i la divulgació de conceptes rellevants d’aquest àmbit.

Enllaços: infografia interactiva i un vídeo.

 

1

A cicac.cat utilitzem cookies pròpies i d'analítica per millorar la teva experiència d'usuari. Si continues navegant, considerem que acceptes el seu ús. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web està definida com a "permet galetes" per poder oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració de galetes o bé cliques a "Acceptar" entendrem que hi estàs d'acord.

Tanca